Close sidebar
Close sidebar

Tragica veste a disparitiei fulgeratoare a omului de radio, Andrei Gheorghe, i-a socat pe prietenii si colegii de breasla: “Ura singuratatea!”

In ultimele luni de viata, marturisea prietenilor ca cea mai mare teama a sa este sa nu moara singur. Andrei Gheorghe a fost gasit aseara, fara suflare, in casa sa din Voluntari.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

De astazi vocea lui Andrei Gheorghe nu va mai putea fi auzita la Radio. Un apel la 112 anunta aseara ca un barbat de 56 de ani a fost gasit fara suflare in propria baie.Medicii legisti au stabilit ca Andrei Gheorghe ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator.

Cornelia Gheroghe: “Ingrijitorul l-a gasit,a  sunat inmediat la 112 era in baie cand l-a gasit, cu capul in jos, trecusera 12 ore de cand murise."

Cumplita veste i-a socat pe colegii si prietenii lui Andrei Gheorghe, dar si pe cei care l-au admirat  de-a lungul carierei sale.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Teo: Cred ca a murit tanar, cred ca a murit neasteptat, cred ca nu se astepta la asta si nu-i placea sa se intample lucruri asa.

Cornelia Gheorghe: ,,Imi spunea cu nostalgie ca nu i-ar mai placea sa retraieasca momentele din trecut si nu i0ar placea sa moara singur. Ura singuratatea si culmea destinul a facut ca el sa moara in casa, in baie, far animeni aproape fara copiii lui, fara nimeni."

Omul de radio si tv a fost casatorit de doua ori si are o fiica de 24 de ani.. De ultima nevasta, Petruta, cea care il plange acum,( IMAGINI IML0:40-0:55) s-a separat in urma cu patru ani, dar continua sa fie apropiat de ea si de cei trei copii ai psihoterapeutului.

Cornelia Gheorghe: El a preferat sa puna profesia pe primul plan si pe locul doi familie.

Cornelia Gheorghe: ,,Imi aduc aminte ca ne-am revazut in urm acu 2 luni si jumatate si am avut o discutie foarte sincera… El a avut un moment in care s-a dezbracat de secrete ca sa zic asa si era foarte trist….era foarte trist.  Spunea ca nu s emai regaseste ca persoana in presa din Romania si c aii pare rau ca in familia lui nu a fost intotdeauna acolo."

Spontan si extrem de controversat Andrei Gheorghe nu a contenit sa uimeasca si sa socheze. In ciuda vietii zbuciumate pe care a dus-o, apropiatii sai sustin ca Andrei renuntase in ultimii ani la vicii... dar vorbea deseori despre moarte.

Teo: „Aveam intre noi o poanta care suna cam asa:,, de, ma...omul ec a tamplarul, tarieste ce traieste si pe urma moare".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI