Basescu a afirmat, ca este un caz extrem  de "grav" si ca este sigur ca in legatura cu moartea lui Dan Condrea nu sunt implicate serviciile secrete.

"Nu m-am pronuntat despre cazul Hexi Pharma, ceea ce rar mi se intampla. Nu m-am pronuntat pe o problema care pare importanta, in care serviciile sunt suspectate. Nu ma voi pronunta nici astazi, pentru ca sunt lucruri care mie imi sunt neclare.

Ce va pot spune cu certitudine privind la speculatii. Cine l-a omorat pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu romanesc sa se ocupe cu asa ceva. Exclus. Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot. Asta nu pot sa cred", a spus Traian Basescu, potrivit Mediafax.

Fostul presedinte a evitat sa spuna care sunt neclaritatile pe care le are fata de acest caz.

"Am foarte multe neclaritati si de asta nu ma pronunt pe caz, pentru ca este atat de grav incat cred ca exprimarea hazardata a unui fost presedinte poate da niste confuzii extraordinare si de aceea ma abtin", a afirmat Basescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si