De curând, s-a aflat că Băsescu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Acum, o persoană apropiată a bărbatului a făcut dezvăluiri de-a dreptul cutremurătoare despre starea lui de sănătate.

Citeste si: Traian Băsescu: Putin vrea să ajungă cu trupele "până la gurile Dunării”

Se pare că Traian Băsescu primește tratament într-o clinică din Bruxelles. Starea lui de sănătate nu este una tocmai bună, iar apropiații lui confirmă acest lucru.

Cum se simte, de fapt, Traian Băsescu

Vineri se zvonise că Băsescu a fost internat într-o clinică privată din Paris, din cauza problemelor de sănătate. De asemenea, s-a vehiculat informația conform căreia Traian Băsescu ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Citeste si: Traian Băsescu: Ce urmărește cu adevărat Vladimir Putin

Acum un fost senator a mărturisit că starea de sănătate a fostului președinte este una gravă. Băsescu și-ar fi pierdut vocea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Lucian Iliescu a mărturisit că Traian Băsescu nu a putut vorbi nici cu membrii familiei sale.

Aceștia nu au confirmat sau infirmat deocamdată toate informațiile apărute în presă zilele trecute despre fostul președinte.

Senatorul a transmis că Băsescu a ajuns prima dată la un spital din Capitală. Pentru că starea lui de sănătate s-a agravat într-un timp record, a fost transportat de urgență în străinătate.

Citeste si: Fostul președinte Traian Băsescu, amendat cu 5.000 lei pentru afirmaţii discriminatoare. Ce grup etnic a fost vizat

„Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.”, a zis acesta.

„Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vrut tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate", a spus Lucian Iliescu”, potrivit știripesurse.ro.

În showbiz se vehiculează că lui Traian Băsescu i s-ar fi făcut rău, după ce a primit decizia definitivă de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Oficial, fostul președintel al României a colaborat cu Securitatea.

Citeste si: Traian Băsescu este în stare gravă la spital! Care este starea fostului președinte al României: „Nu este bine deloc, nu mai vorbește”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si