Dacă în edițiile trecute ale reality show-ului de la Kanal D  fanii acesteia au putut-o urmări angrenată în tot felul de activități, de la cules de struguri, în locurile natale, până la ritualurile de înfrumusețare la care apelează pentru a-și menține și pune în valoarea frumusețea naturală, iată că în ediția din această seară, vedetă își va etala abilitățile de gospodină perfectă. Elena Merisoareanu, îndrăgită interpreta de muzică populară, o însoțește pe Andreea într-una dintre cele mai generoase piețe ale Bucureștiului.

trăiri alături de andreea mantea
Andreea Mantea și Elena Merișoreanu.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Mantea și Elena Merișoreanu- la piață

Ajunse în piața agroalimentară, cele două vedete fac turul tarabelor, iar în drumul lor după materia prima necesară se bucură de povești extraordinare de viață ale comercianților. Elena Merișoreanu oferă și un moment muzical ad-hoc, spre bucuria privitorilor; mireasma plantelor, legumelor și fructelor din piață le poartă pe cele două vedete într-o incursiune fantastică, în anii copilăriei.

trăiri alături de andreea mantea
Andreea Mantea în piața Obor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

“Când eram mică, plecam dimineață, împreună cu mamaia, înainte să răsară soarele, și adunăm plante medicinale; unele plante trebuie culese când încă au rouă pe ele.

Nu există plantă medicinală pe care să mi-o arăți și să nu știu ce este și la ce folosește”, spune fascinată Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea si David, pegatiri pentru Halloween! Vedeti noile lor peripetii, LUNI, 2 noiembrie, intr-o editie de senzatie a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:15, la Kanal D!

trăiri alături de andreea mantea
Elena Merișoreanu în piață alături de Andreea Mantea.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Casa Andreei Mantea, „devastată” în toiul nopții: „Totul are o limită!”

Cum s-au descurcat cele două gospodine la pusul murăturilor pentru sezonul rece și ce peripeții au întâmpinat veți putea afla urmărind, în această seară, de la ora 23:15, într-o nouă ediție a reality show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si