Sute de turiști au ales să petreacă minivacanța de Sfântă Mărie la înălțime. Pe Transalpina, de pildă, oamenii au început deja să urce și să se bucure de aerul rece de munte. Dar după o plimbare lungă, bineînțeles, că oamenii au poposit la stânele din zonă, unde sunt întâmpinați cu mâncare tradițională.

Citește și: VIDEO- Românii continuă distracția în minivacanța de Sfânta Maria. Litoralul românesc a fost luate cu asalt de sute de turiști

Turiștii care au venit pe Transalpina au fost întâmpinați cu mâncare tradițională

Teo Argint, corespondent Kanal D: „După o plimbare lungă, turiștii s-au oprit la o stână, unde au gustat tot felul de preparate. La o astfel de stână suntem și noi. Alături de mine o am pe băcița Mărioara Băbu.”

Mărioara Băbu: „Bine ați venit la stâna noastră, să gustați din bucatele noastre tradiționale pregătite sub ochii turiștilor, care an de an ne calcă pragul un număr cât mai mare. Invităm pe toți cei care iubesc muntele să vină la stânele de pe Transalpina să guste mâncarea noastră tradițională.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Teo Argint, corespondent Kanal D: „Aș vrea să le arătați telespectatorilor cu îi întâmpinați pe oameni?”

Mărioara Băbu: „Bulzul este foarte căutat, cârnații de porc, pastrama de oaie, bneînțeles, că avem și tocană de oaie, mămăliga, brânza și smântâna, clătitele.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si