Bărbatul s-a fotografiat înainte infectării și după ce a ieși din spital, iar într-o perioadă de șase săptămâni a slăbit nu mai puțin de 23 de kilograme.

Citeste si: Alte patru decese provocate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 1.151

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, asistent medical din San Francisco, Statele Unite, avea 86 de kilograme înaintea infectării cu coronavirus, iar după cele șase săptămâni de tratament cântărea doar 63 de kilograme.

Cu toate astea, el a povestit că este bucuros pentru faptul că aproape s-a tratat, iar capacitatea lui pulmonară începe să revină la normal, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mike a povestit ce greu i-a fost să ridice telefonul, dar să se dea și jos din pat, pentru a face poza. „Eram atât de slab. Nu puteam să țin telefonul mobil, era atât de greu. Nu puteam să scriu, fiindcă mâinile îmi tremurau tare”, a mărturisit Mike. Chiar și ridicatul din pat pentru a se fotografia a fost un chin. „Am vrut să arăt că i se poate întâmpla oricui.

Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân, ai condiții preexistente sau nu. Te poate afecta”, a mai spus asistentul medical.

Citeste si: Tragedie: Un celebru actor s-a sinucis, după ce și-a împușcat soția

El a povestit că s-a infectat cu coronavirus la începutul lunii martie, după ce a fost la un festival în Miami Beach. „Știam că virusul circulă. Totuși nu erau restricții de nici un fel”, a completat Mike.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si