Close sidebar
Close sidebar

Transformare radicală. Cum a reușit acest bărbat să slăbească atât de mult

Americanul Jeff Peters din Chicago, Illinois, a pierdut aproape 150 de kg din greutatea sa corporală și a ajuns de nerecunoscut chiar și pentru prieteni. Acum se confruntă cu o altă problemă: cum scapă de pielea reziduală care atârnă pe el?

Sorin Negru,

Jeff Peters a pierdut 150 de kg, dar a rămas cu piele în exces

[Sursa foto: Mirror]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jeff Peters avea o greutate de 230 kg și acum se mândrește cu o talie de sportiv- cântărește în prezent 80 kg după o intervenție chirurgicală de amploare.

Citește și: Tânăra Mika de 22 de ani, sfârșit tragic în timpul unei operații estetice. Femeia plătise pentru mărirea feselor

Potrivit publicației britanice Mirror, bărbatul încearcă acum să strângă bani pentru o a doua operația- de îndepărtare a pielii de la burtă.

Citește și: Un culturist de 33 de ani a murit în urma unui accident în sala de sport. Ce mișcare greșită a făcut

Bărbatul din Chicago cântărea mai mult decât doi pui de elefant, dar acum a rămas cu o "zestre" de 20 de kilograme de piele în exces!

Jeff Peters, când avea 230 de kg

[Sursa foto: Mirror]

Transformare uluitoare pentru americanul de 38 de ani

Jeff Peters, în vârstă de 38 de ani din Chicago, Illinois, a suferit o transformare remarcabilă, slăbind 65% din greutatea sa corporală inițială.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În 2017, cântărea cu mult peste 230 de kilograme, dar după ce a fost martor la moartea unui prieten și a trecut prin probleme personale, a decis să facă o schimbare.

Călătoria de slăbire a lui Jeff a început cu o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, ridicare de greutăți și ciclism, ceea ce l-a ajutat să scadă 60 de kg.

Cu toate acestea, s-a confruntat cu repercusiuni asupra sănătății de la dietă și a optat pentru o intervenție chirurgicală gastrică pentru a-și controla mai bine alimentația.

"Am văzut un prieten cum a murit din cauza greutății"

Americanul a ajuns acum la 80 de kilograme și consumă aproximativ 2.000 de calorii pe zi. Jeff a spus: „Am fost mare toată viața mea. Cea mai grea perioadă a mea a fost când aveam peste 230 kg, nu aveam un cântar care să mă măsoare – asta a fost în 2017".

"Apoi l-am văzut pe unul dintre cei mai buni prieteni ai mei cum a murit, era mai mare cu doi ani dec\t mine și ceva mai gras. Atunci mi-am spus că îmi doresc foarte mult să fac schimbarea.”

El a adăugat: „Toate acestea m-au împins să-mi iau viața înapoi”, referindu-se la îmbolnăvirea tatălui său și la prăbușirea căsniciei sale în 2020, ceea ce l-a motivat să înceapă călătoria de a pierde în greutate.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În plus, Jeff i-a încurajat și pe alții care se luptă să slăbească, spunându-le: „Nu renunțați niciodată”.

În ciuda pierderii sale în greutate, Jeff a rămas cu un exces din pielea slăbită, estimată că cântărește până la 20 de kg. Pielea slăbită i-a cauzat alte probleme de sănătate, cum ar fi probleme la coloana vertebrală, iritații ale pielii, infecții...

Pierderea unui prieten bun l-a făcut să înceapă "aventura slăbirii"

Jeff a slăbit 150 kg

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI