Moartea lui Ionut Anghel a dus la numeroase dezbateri si proteste intre iubitorii de animale si cei care isi doreau ca maidanezii sa fie luati de pe strada. In centrul acestor manifestatii a fost familia lui Ionut. Parintii baietelului au marturisit ca din aceasta cauza au fost de multe ori injurati, blestemati si chiar amenintati. Incet, lumea i-a lasat in pace, iar astazi la mai bine de 3 ani si jumatate distanta de la tragedia care le-a marcat destinul, familia Anghel isi continua viata alaturi de singurul copil care le-a ramas: fratele mai mare al lui Ionut.

Andreea Anghel, alaturi de cei doi baieti ai ei, inainte de tragedie. In prim plan este Ionut

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dupa ce a trecut printr-o perioada extrem de grea, Andreea Anghel pare sa-si fi revenit, iar o explicatie ar putea fi chiar lectura.  

Andreea Anghel, alaturi de Bianca Brad

Zilele trecute, Bianca Brad s-a intalnit cu mama lui Ionut la un targ de carte si s-a fotografiat alaturi de aceasta, care tine in maini o carte despre meditatia pentru autovindecare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si