Close sidebar
Close sidebar

Traseul lui Bogdan Gigina, in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, reconstituit de catre un motociclist profesionist. Care sunt pericolele la care politistul s-a expus

Ancheta în cazul morţii motociclistului Bogdan Gigină este blocată, spun procurorii, după votul din Parlament. Pentru a întelege mai bine ce riscuri prepupune deplasarea pe motocicletă, cu 84 de kilometri pe oră, am reconstituit traseul urmat de coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Pericolul este explicat de un profesionist, într-un experiment marca ştirile Kanal D! ##VIDEO25076##

,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Timpul nu sterge urmarile noptii de cosmar in care a murit Bogdan Gigina. Si nici intrebarile ramase fara raspuns. E suficient ca motociclistul a fost avertizat ca sunt gropi pe traseu?

 

Sa nu uitam conditiile din seara zilei de 20 octombrie. Ploaie, carosabil umed, deci conditii complicate.

Am reconstituit drumul urmat de coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, ajutati de un motociclist care a mers in fata masinii noastre. Experimentul a fost facut pe zi. Noaptea, cand s-a petrecut nenorocirea, totul era mult mai greu.

 

GEORGE NEGREA, MOTOCICLIST: Vizibilitatea scade destul de mult pet imp de noapte, prin viziera. Daca din masina e mai usor sa observi obstacolele, prin casca e mult mai redus.

Ceea ce facem acum este un experiment jurnalistic ce nu trebuie repetat.

Ne apropiem insa de viteza la care circula motociclistul Bogdan Gigina pentru a intelege riscurile…

 

GEORGE NEGREA, MOTOCICLIST: Este o viteza mare 84 de km/ora. Pe 2 roti! Pentru ca distanta de franare creste proportional cu conditiile meteo. Amintim de ploaie si intuneric!

 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Viteza in conditii de ploaie creste enorm riscurile, chiar si pentru pilotii care participa la curse de viteza.

 

"Chiar si pe circuit e alunecos! Pe strada, viteza trebuie redusa substantial!"

 

Sa nu uitam ca Bogdan Gigina si-a gasit sfarsitul intr-o lucrare din carosabil prost semnalizata.

 

DANIEL IONASCU, AVOCATUL FAM. GIGINA: Ne vom lupta cu tarie ca administratorul drumului si reprezentantii firmei de gaz sa fie trasi la raspudnere.

O problema cunoscuta de majoritatea motociclistilor!

 

GEORGE NEGREA, MOTOCICLIST: Comparativ cu vestul Europei, clar nu sunt semnalizate gropile si obstacolele din drum!

 

Astazi, Gabriel Oprea nu poate fi urmarit penal. Colegii senatori au refuzat ridicarea imunitatii. Votul politic inseamna ca fostul ministru de interne nu poate fi urmarit penal in justitie.

La 24 de ore, Gabriel Oprea se apara si pe Facebook!

 

"Acest vot nu ma face imun in fata Justitiei!"

 

Protestul anuntat pe internet este programat pentru maine seara, la ora 18, in fata Palatului Parlamentului!

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI