Close sidebar
Close sidebar

Traseul tramvaiului 41 va suferi modificari! Circulatia va fi oprita timp de doua weekenduri!

Linia tramvaiului 41 va fi deviata, cel mai probabil in aceasta vara, pentru constructia pasajului de la Ciurel, care va traversa Soseaua Virtutii. De asemenea, circulatia va fi oprita pentru doua weekenduri, pentru revizia tehnica anuala a liniei tramvaiului 41.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel mai folosit mijloc de transport RATB, linia tramvaiului 41, care leaga cartierul Ghencea de nordul Capitalei, va fi deviata in zona barajului Ciurel, acolo unde se va construi un pasaj ce va traversa Soseaua Virtutii, potrivit conducerii Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

"Se face o deviere a liniei, dar deocamdata nu s-a stabilit cum si cand. Costructorul vine cu planul, care trebuie aprobat in comisia de circulatie. El trebuie sa faca solicitare, dupa aceea ne intalnim si discutam, vedem toate posibilitatile, vedem modul de desfasurare, cu politia, ca nu este asa simplu", a declarat agentiei MEDIAFAX, Adrian Sorin Mihail, director general interimar al RATB.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Totodata, potrivit sefului RATB, in aceasta vara, circulatia tramvaiului 41 va fi oprita, doua weekenduri, pentru revizia anuala.

"Asa cum am mai procedat si in alte dati, se va opri circulatia pentru doua weekenduri, pentru revizie, apoi se va face devierea", a mai precizat Adrian Mihail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI