Specialistii in tratamente naturiste sustin ca pentru a ameliora efectele unei circulatii proaste, cele mai eficiente metode sunt: masajul zonelor respective, baile fierbinti si diureticele.

Tratamente naturiste pentru circulatie proasta: Masajul cu ardei iute

Iata o solutie...iute ce poate fi preparata in casa si care ajuta in cazul circulatiei periferice proaste. Se amesteca 5 lingurite de ardei iute taiat marunt cu o jumatate de pahar cu otet si 250 ml de alcool sanitar.

Aceste decoct se lasa la macerat o saptamana in vase sau sticlute inchise la culoare si care au dop. Dupa cele 7 zile, solutia se poate folosi in masajul mainilor si al picioarelor. Se freaca zilnic, seara, inainte de culcare, mainile si picioarele, intr-un masaj care e bine sa dureze cateva minute. Aveti grija insa ca in timpul noptii sa nu duceti mainile la gura sau la ochi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tratamente naturiste pentru circulatie proasta: Bai calde cu uleiuri

O alta metoda de a va incalzi picioarele reci in cazul unei proaste circulatii este o baie calda in care sa adaugati cateva picaturi din diverse uleiuri esentiale: cele mai indicate sunt uleiurile de rozmarin, de menta sau de scortisoara.


Tratamente naturiste pentru circulatie proasta: Gingko Biloba, stimulator pentru circulatie

Specialistii sustin ca Gingko Biloba este un execlent stimulator pentru circulatie, ea avand rolul de intarire a vaselor de sange si de reactivare a fluxului de sange.

De altfel, Gingko Biloba se gaseste in farmacii sub forma de capsule sau de ceai, aceasta planta fiind un tratament naturist eficient pentru circulatia proasta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si