Actorul Treat Williams, a cărui carieră la Hollywood se întinde pe zeci de ani- de la rolul principal în versiunea de film din 1979 a musicalului „Hair” până la interpretarea dr. Andrew „Andy” Brown în emisiunea de televiziune „Everwood” din anii 2000 – a murit.

Treat Williams a murit într-un accident de motocicletă

Treat Williams avea 71 de ani, iar vestea morții lui a luat prin surprindere lumea artistică internațională.

Treat Williams a murit luni în urma unui accident de motocicletă în Vermont, potrivit The Hollywood Reporter. 

Agentul lui Williams, Barry McPherson, a confirmat moartea acestuia și a spus că a fost ucis când o mașină a făcut o manevră la stânga și șoferul nu a văzut motocicleta actorului.

Citește și: Maurice Munteanu, observații tăioase cu privire la styling-ul unei concurente de la “Bravo, ai stil!”

"Sunt devastat. Era cel mai drăguț om din lume. Era un actor atât de talentat”, a declarat agentul actorului pentru revista People.

Actorul a fost transportat cu avionul la un spital din New York înainte de a fi declarat decesul, potrivit The Sun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chiar înainte de moartea lui șocantă, Treat Williams a distribuit un videoclip pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Ianula Darlaiane, o tânără actriță româncă la Hollywood: “Am învățat să accept orice rol, oricât de mic ar fi”

Videoclipul cu subtitrarea „Ziua fânului” arăta un tractor în orașul rural Dorset, trecând printr-un câmp. Era o zi frumoasă de vară în Vermont, iar vântul de la țară se aude pe fundalul videoclipului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Treat Williams (@treat.williams2)

Fanii au luat cu asalt paginile de socializare ale lui Treat transmițând condoleanțe și mesaje de adio pentru regretatul actor.

Treat Williams, peste 120 de roluri în cinematografie și TV

În perioada 2000-2006, Treat Williams a fost protagonistul serialului ''Everwood'', unde l-a interpretat pe Andy Brown. Recent, a jucat şi personajul Lenny Ross din serialul ''Blue Bloods''.

Treat Williams a cunoscut succesul la vârsta de 28 de ani odată cu adaptarea cinematografică ''Hair'' (1979), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur în categoria ''cea mai bună tânără speranţă''.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Treat Williams,

Treat Williams, mort în accident de motocicletă

După acest moment, au urmat pentru Treat Williams pelicule precum ''Prince of the City'', ''Smooth Talk''- alături de Laura Dern- şi ''Things to Do in Denver When You're Dead''.

Actorul a avut peste 120 de roluri în producţii de film şi televiziune de-a lungul unei cariere de peste patru decenii şi care era încă în plin avânt.

Treat Williams era căsătorit cu Pam Van Sant şi tatăl a doi copii, Gil şi Elinor Williams.

Treat Williams,

Treat Williams, alături de soția sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si