Aurel Ruginosu le-a spus judecatorilor Tribunalului Alba, cei care l-au condamnat in prima instanta la 4 ani, 4 luni si 20 de zile de inchisoare, ca a avut o viata foarte grea cu sotia sa,  pe care a si omorat-o.

"Sotia consuma bauturi alcoolice si trebuia sa imi fac singur de mancare", a spus barbatul care si-a omorat sotia in bataie.

Unul dintre politistii care a efectuat cercetarea penala a povestit, la vremea respectiva, ca barbatul ”a batut-o zdravan cu pumnii in curte”, fapt confirmat si de vecinii care au auzit-o urland, iar dupa ce a vazut ”ca nu mai poate sta in picioare”, a dus-o ”in pat si acolo a lovit-o cu carligul de la soba”. Acesta a plecat apoi in alta camera, iar noaptea, in urma loviturilor puternice peste fata, abdomen, spate, maini si picioare, femeia a decedat.

Barbatul a observat ca si-a omorat nevasta abia a doua zi dimineata si l-a sunat imediat pe unul dintre copiii lor caruia i-a spus ca maica-sa a murit si trebuie sa-i cumpere sicriu, lucru pe care l-au si facut.

Infractiunea a fost descoperita dupa ce medicul legist, care a banuit ca ceva nu este in regula, a refuzat sa-i elibereze certificat de deces si a sunat la Politie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La sentinta judecatorilor Tribunalului Alba au facut apel procurorii, iar Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedeapsa aplicata la 10 ani de inchisoare.

Sursa: ziarulunirea.ro  

Foto: thirdforcenews.org.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si