Close sidebar
Close sidebar

Trecutul Anamariei Prodan nu este lipsit de violențe. Ce a declarat impresara

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut, la propriu, zilele trecute. Atât impresara, cât și antrenorul au ajuns la IML pentru a-și scoate certificat medico-legal.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anamaria Prodan nu este străină de episoadele de violență, cel mai mediatizat fiind cel cu antrenorul Dan Alexa.

Anamaria Prodan a vorbit despre episoadele de violență din viața ei

Impresara a recunoscut că este o fire vulcanică și nu se dă înapoi de la scandal. În cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a recunoscut că stătea la masă cu Fane Spoitoru și era prima la scandal.

Citeste si: Anamaria Prodan a răbufnit. Impresara a vorbit despre motivul scandalului dintre ea și Laurențiu Reghecampf

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Eu eram cu Fane Spoitoru. Eram în același anturaj, prieteni. Cine făcea prima scandalul? Eu! Eu eram fata cu bani, toata lumea știa cine sunt. Eu nu aveam nevoie de niciun bărbat, nimeni nu avea voie să vorbească cu mine că dacă vorbea cineva cu mine și dacă luam o gură, două de whiskey, era spectacol.

Eram genul ăla de buddy, prietenul lor cel mai bun. Dacă nu îmi plăcea ceva... Dacă tu, prietenul meu, îți vorbea cineva pe nas, mi se părea mie, începea scandalul. Până să intervină dădeam eu prima, mai așteptam? N-ai văzut că am apucăturile astea de copil. Astea la mine vin natural”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast, pe YouTube.

Impresara a ajuns la spital pentru a-și scoate certificat medico-legal

Anamaria Prodan a ieșit destul de șifonată din scandalul cu Reghecampf, fiind văzută cu mâna în ghips. Ea a fost la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal.

Citeste si: Anamaria Prodan face dezvăluiri după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. "Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori"

Același lucru la făcut și antrenorul, care s-a ales cu vânătăi în zona ochiului și mai multe semne pe față.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI