Close sidebar
Close sidebar

Trei adolescenti din Galati au fost spitalizati dupa ce au consumat etnobotanice. Politistii investigheaza cazul

Trei adolescenti au avut nevoie astazi de asistenta medicala dupa ce au consumat substante etnobotanice pe o strada din Galati. Tinerii, cu varsta de 13, 14 si 17 ani, au fost preluati de ambulante si dusi la Spitalul de Pediatrie din Galati.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre acestia acuza stari puternice de ameteala, dar ceilalti doi erau stabili, insa au ramas sub supravegherea medicilor. Politistii au deschis o ancheta pentru a afla cum au ajuns etnobotanicele in posesia adolescentilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Autoritatile judiciare din Galati au destructurat in urma cu cativa ani o grupare infractionala care vindea droguri amestecate cu otrava de sobolani. Zeci de elevi au fost internati atunci in spital dupa ce au consumat substantele interzise.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI