Close sidebar
Close sidebar

Trei alpinisti si-au pierdut viata in masivul Picos de Europa, din nord-vestul Spaniei

Trei alpinisti spanioli, in varsta de 19, 21, respectiv 46 de ani, au fost descoperiti decedati in masivul Picos de Europa, din nord-vestul Spaniei. Ei erau legati cu aceeasi coarda de escalada, a anuntat miercuri Guardia Civil, citata de AFP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parcul National Picos de Europa se afla in Cordillera Cantabrica, la intersectia provinciilor Asturia, Leon si Cantabria.

"Am fost anuntati luni seara in legatura cu disparitia a trei alpinisti. Am descoperit vehiculul lor in partea de est a masivului Picos de Europa si mai multe grupuri de salvatori au urcat", a explicat un purtator de cuvant al Guardia Civil.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Marti dupa-amiaza, cei trei alpinisti au fost descoperiti morti. Erau legati cu aceeasi coarda, nu se stie cum au cazut", a adaugat purtatorul de cuvant.

Operatiuni delicate de coborare de pe munte a cadavrelor celor trei barbati au fost reluate miercuri dimineata, mobilizand elicoptere intr-o zona periculoasa, din cauza ploii si a zapezii, potrivit aceleiasi surse.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI