Close sidebar
Close sidebar

Trei bărbaţi care înşelau persoane prin metoda "COVID-19" au fost reţinuţi

Poliţiştii din Vrancea şi Galaţi au reţinut trei bărbaţi din Tecuci care ar fi înşelat cinci persoane prin metoda "Covid 19".

Alina Raducu,

Trei bărbaţi care înşelau perasoane prin metoda "COVID-19" au fost reţinuţi

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potivit IPJ Vrancea, în perioada ianuarie-februarie 2020, prin metoda "Covid" 19, trei tineri din Tecuci, judeţul Galaţi, ar fi indus în eroare cinci persoane din judeţul Vrancea. Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 39 de ani, ar fi apelat în mod aleatoriu mai multe numere de telefonie fixă şi s-ar fi prezentat a fi iniţial fiu al victimei, ce s-ar fi aflat internat în spital, infectat cu Covid 19, apoi, prin schimbarea timbrului vocal se recomanda a fi medic şi pretindea victimelor diferite sume de bani pentru achiziţionarea unor aparate medicale.

Mai multe persoane au fost înșelate prin metoda COVID-19, de trei bărbați

Sumele de bani erau ridicate direct de la domiciliul persoanellor înșelate de către un bărbat de 29 de ani, care s-ar fi deplasat cu un autoturism condus de al treilea bărbat, de 21 de de ani.

Cei trei bărbați au fost arestați la finalul unor percheziţii efectuate în Tecuci, unde locuiesc, descinderi în urma cărora au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri folosite la comiterea infracţiunilor. Ei sunt acuzaţi de înşelăciune în formă continuată şi complicitate la înşelăciune în formă continuată.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Vineri, bărbaţii din Tecuci vor fi prezentaţi Judecătoriei Focşani cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului cauzat.

Citeste si: Agenţia Europeană a Medicamentului recomandă în continuare vaccinarea cu AstraZeneca. Nu există riscul unor tromboze mai puternice

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI