Close sidebar
Close sidebar

Trei copii din Vaslui așteaptă o minune de sărbători! Ți se rupe sufletul când vezi ce-și doresc de la Moș Crăciun

"Cine ne mai face bine?" e intrebarea care sta pe buzele multora dintre noi. Politicienii, medicii care pleaca in exod sau copiii zilei de maine? Viitorul tarii ar trebui sa fie in mainile celor mici! In ei trebuie sa ne punem sperantele unui trai mai bun! Dar ce ne facem cand ei traiesc pustiiti de soarta, intr-o saracie lucie si in case derapanate?

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mergem astazi in Vaslui, in comuna Vulturesti. Acolo, in pragul sarbatorilor, copiii au dorinte marunte pentru Mos Craciun. Iar Alexandra Timar, o tanara din Arad s-a hotarat sa le ofere o bucurie in preajma Craciunului, cu ajutorul preotului din localitate.

In casuta albastra, izolata intre noroaiele pana la glezna, locuiesc Ionela, Marian si Nicolas. Cei 3 frati impart cu parintii 2 camere. Aici invata, aici se joaca, dar speranta ca viata lor se va schimba odata si odata li se citeste in ochi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Au impodobit deja bradul si il asteapta pe Mos Craciun.

In universul lor, momentan nu exista cuvantul "grija". Se bucura de copilarie, de mancarea modesta si de scoala. Mama celor 3 copii este casnica. Tatal- zilier la o sera din comuna. Un venit prea mic pentru a intretine 5 membri ai familiei intr-o casa cu doar…2 camere.

Cand le-am trecut pragul, singurele alimente din casa erau 2 cartofi si o sticla de ulei.

Ne uitam in sus si ne gandim ca viata e nedreapta uneori. Tocmai pentru a mai repara neajunsurile, Alexandra Timar, o tanara din Arad, impresionata de acesti copii din Vaslui, a gandit campania "Adopta o scrisoare!". Oricare dintre noi poate face un gest nobil, si sa ofere un cadou simbolic celor care isi doresc sa gaseasca sub brad, poate doar "o punga de pufuleti sau de mentosane, un croissant cu ciocolata si bomboane".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI