Creativitatea românilor a cucerit întreaga lume. Acest lucru se vede mai ales în afacerile pe care aceștia le deschid. Trei antreprenoare din Cluj au devenit celebre în America și Europa, după ce au început producția unor obiecte care au fascinat mulți oameni din întreaga lume. Acestea au apelat la o tehnică de lucru veche, care s-a dovedit foarte eficientă și autentică.

Care este afacerea cu care antreprenoarele au devenit cunoscute?

Țesăturile românești  nu reprezintă mereu un interes pentru oameni. În America, însă, acestea reprezintă o adevărată revoluționare a stilului. Trei femei din Cluj au scos la înainte războiul și au început să creeze preșuri, cu care au reușit nsă cucerească America și Europa. Se pare că produsele lor sunt din ce în ce mai căutate.

Citește și: Mașini de cusut simple și mașini de cusut industriale – care sunt diferențele?

În fabrica lor se produs preșuri din blugi reciclați, țesute la război. Activitatea se realizează într-o casă din Sânnicoară. Oamenii din America și țări din Europa precum Olanda, Danemarca sau Belgia sunt fascinați de produsele pe care le creează.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Casele oamenilor sunt decorate. Un alt plus este reducerea poluării din lume.

”Uite, vedeţi, ăsta e sulul, sulul războiului. aici avem o botă cu care legăm firele. Le-am legat, vedeţi cum se vede, toate firele pe care le vedeţi acolo, le-am pus aici pe sul şi începem ţesutul”

Cum a venit ideea afacerii?

Afacerea a fost ca urmare a ideii Angelei, Rodicăi și Mariei, după pensionare.

Acestea au realizat că au foarte mult timp liber la dispoziție. După ce au învățat tehnica veche de la o femeie, acestea s-au pus pe treabă și au cucerit oamenii cu ideea lor.

”După ce ne-am pensionat, în timpul nostru a rămas un gol şi atunci ne-am pus problema ce facem cu golul ăla, cu ce-l umplem? Am avut o profesoară, cu ghilimelele de rigoare, o femeie foarte pricepută, care s-a sacrificat aici mult timp cu noi, până când am înţeles cum urzim, cum punem firele pe război să ţesem”, a declarat Angela, pentru Observatornews.ro

Citește și: 7 sfaturi pentru începători în broderie. Cum alegi ghergheful și inserția potrivite


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si