Close sidebar
Close sidebar

Trei femei ucise într-un cartier de lux din Roma. Poliția caută un nou criminal în serie

Trei femei au fost ucise într-un cartier de lux din capitala Italiei, Roma. Cadavrele femeilor, de origine chineză și sud-americană, aveau răni produse prin înjunghiere în gât, piept şi spate.

Sorin Negru,

Crime în serie în Roma

[Sursa foto: repubblica.it]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliţia din Roma caută un posibil criminal în serie după ce cadavrele celor trei femei au fost găsite în cartierul de lux Prati, conform The Guardian.

Citește și: Ucenicul preotului Calistrat Chifan a fost filmat în timp ce încerca să sărute o enoriașă, în biserică

Două dintre femei, ambele lucrătoare sexuale cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, au fost găsite înjunghiate mortal într-un apartament de pe Via Augusto.

Portarul blocului a anunțat carabinierii după ce a găsit corpul uneia dintre femeile decedate în pragul apartamentului, în timp ce celălalt cadavru a fost găsit în interior.

Crime în lumea prostituției din Roma

Cadavrul unei femei columbiene, identificată drept Marta Castano Torres, şi ea o lucrătoare sexuală care fusese înjunghiată, a fost găsit de sora ei într-un apartament de la subsol, pe o stradă din

apropiere.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anchetatorii iau în calcul teoria conform căreia femeile au fost ucise de aceeaşi persoană.

Citește și: O adolescentă, în vârstă de 15 ani, a murit în timp ce făcea amor cu iubitul în mașină

Marta Torres, în vârstă de 65 de ani, despre care presa italiană a spus că lucra ca lucrătoare sexuală pentru a-şi întreţine fiica, se crede că a fost ucisă înaintea celorlalte două victime.

Crimele au avut loc la doi pași de Curtea Supremă a Italiei

Crimele au avut loc la câteva sute de metri de Curtea Supremă a Italiei, într-un cartier elegant în care în ultimii ani s-a înregistrat o creştere a reţelelor infracţionale care desfăşoară afaceri legate de de prostituţie în apartamente.

Criminalitatea ridicată a făcut ca prostituţia să devină o profesie reglementată în Italia pentru a proteja lucrătorii sexuali.

Italia permite prostituţia stradală, dar prostituţia organizată şi bordelurile sunt ilegale.

„Aceste crime sunt îngrozitoare”, a spus Ermina Gbido de la Comitetul pentru Drepturile Civile ale Prostituatelor, o organizaţie non-profit fondată de lucrătorii sexuali în 1982 pentru a lupta împotriva traficului sexual şi a-i sprijini pe cei care practică această meserie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI