Trei frați au ajuns în instanță după ce tatăl lor și-a schimbat testamentul înainte cu puțin timp de a murit, potrivit informațiilor transmise de dailymail.co.uk. Ce a decis judecătorul în privința acestora, având în vedere că tatăl lor le promisese părți egale din afacere?

În instanță pentru averea de milioane a tătălui

Richard, Adrian și Philip au ajuns să se lupte în instanță după moartea tatălui.

Deși inițial le-a promis tuturor că vor avea părți egale din averea de milioane a familiei, firma de căpșuni, tatăl și-a schimbat testamentul cu puțin timp înainte de a muri.

Se pare că acesta l-a declarat moștenitor pe Philip, cu toate că toți frații au muncit în mod egal pentru firma de căpșuni, afacerea familiei.

Citește și: Evaluare națională cu peripeții, la Baia Mare. "Vom sesiza poliția, e caz penal". Ce s-a întâmplat într-un centru de examen

Trei frați, bătălie în instanță pentru afacerea de milioane a familiei.

[Sursa foto: istockphotos]

Richard și Adrian au făcut echipă și au atacat testamentul în instanță. Aceștia și-au expus sacrifiicile făcute pentru firma familiei, iar judecătorul le-a dat câștig de cauză, în ciuda dorinței lui Philip de a păstra toată averea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Se pare că pentru bunăstarea afacerii de familie, Richard a renunțat la visul de a deveni marinar, dedicându-și viața firmei de căpșuni.

 „Nu este posibil să punem valoare banilor în detrimentul necuantificabil de a dedica o întreagă viață profesională unei afaceri de familie, renunțând la șansa de a construi o viață alternativă în altă parte”, a declarat judecătorul, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Doi oameni sunt căutați în Munții Maramureșului, după ce au petrecut mai multe zile fără apă și hrană. Chiar ei au alertat autoritățile

Trei frați, bătălie în instanță pentru afacerea de milioane a familiei.

[Sursa foto: istockphotos]

Judecătorii de la Înalta Curte și Curtea de Apel a decis că Philip trebuie să ofere fiecărui frate suma de 500.000 de lire sterline fiecare, moștenirea lui Philip fiind redusă cu 1 milion de lire sterline.

„Nu a fost nerezonabil ca judecătorul să concluzioneze că a existat prejudiciul necesar asupra faptelor prezentei cauze. Richard și Adrian au făcut alegeri care le-au schimbat viața pe baza asigurărilor tatălui lor. După constatările judecătorului, Richard și Adrian și-au dedicat viața profesională, dinainte de a părăsi școala și până la moartea tatălui în 2017, lucrând în afacerea de familie. Lui Richard și Adrian li s-a cerut să lucreze ore lungi, pentru salarii mici, cu profiturile fiind reintroduse în afacere”, a declarat judecătorul, potrivit aceleiași surse. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si