Close sidebar
Close sidebar

Trei militari si doi civili au fost ucisi in atacul american asupra bazei siriene Shayrat, afirma guvernatorul provinciei Homs

Trei militari si doi civili au fost ucisi in atacul american asupra unei baze aeriene siriene, a declarat vineri un oficial sirian pentru The Associated Press.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Talal Barazi, guvernatorul provinciei Homs, a adaugat ca alte sapte persoane au fost ranite in atacul cu rachete de croaziera din noaptea de joi spre vineri.
El a declarat anterior ca un incendiu devasteaza baza aeriana din Homs de mai multe ore in urma tirului de rachete.
Potrivit unui ONG sirian, patru militari au fost ucisi in atac- inclusiv un general.

Atacul american a avut loc in urma unui presupus atac cu armament chimic impotriva civililor, saptamâna aceasta atribuit lui Bashar al-Assad.
Cel puţin patru militari au fost ucisi- inclusiv un general -  in atac, care a provocat pagube importamte, a anunţat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.
Directorul ONG-ului cu sediul in Marea Britanie a declarat vineri ca atacul cu rachete de croaziera a avariat peste o duzina de hangare, un depozit de carburant si o baza antiaeriana.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Aproximativ 60 de rachete de croaziera de tip Tomahawk au arins baza Shayrat, situata la sud-est de Homs, o instalaţie de mici dimensiuni, cu doua piste.
Un oficial sirian a declarat ca atacul s-a soldat cu morţi si a declansat un incendiu, insa nu a oferit amanunte.
Atacul american are loc in urma unui presupus atac chimic, marţi, in care s-a folosit clor amestecat cu un agent neurotoxic, posibil sarin, potrivit unor oficiali americani.

Peste 80 de civili au fost ucisi in acest atac, care a provocat un val de condamnari in lume.

Sursa: News.ro

FOTO: Departamentul american al Apararii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI