”O femeie şi un bărbat au fost ucise într-o maşină, iar un bărbat în afara” vehiculului, parcat în faţa magazinului, a anunţat luni Poliţia din Duncan pe Facebook.

Martori citaţi de presa locală au declarat că autorul atacului s-a apropiat de cele două victime, a tras în ele, iar apoi a întors arma împotriva sa, în timp ce alt bărbat îl ameninţa cu o armă la cap.

O armă a fost găsită la faţa locului, potrivit autorităţilor locale.

Citeste si: Atac armat în masă în California: Patru morţi şi şase răniţi

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Şcolile din zonă au fost închise o scurtă perioadăde timp, la cererea poliţiei, au precizat autorităţile şcolare din oraş.

Potrivit ziarului local Duncan Banner, poliţia a primit cu puţin înainte de ora locală 10.00 (18.00, ora României), o alertă care semnala focuri de armă la un magazin şi prezenţa a trei victime.

La începutul lui august, un bărbat alb în vârstă de 22 de ani a ucis 22 de clienţi într-un magazin Walmart la El Paso, în Texas, unul dintre cele mai frecventate ale gigantului în Statele Unite, la câţiva kilometri de frontiera cu Mexicul.

Citeste si: Cel puţin 22 de palestinieni uciţi în atacuri aeriene israeliene în Fâşia Gaza

Într-un manifest postat online înainte de atac, atacatorul a denunţat o ”invazie hispanică a Texasului”, iar după ce a fost arestat a recunoscut că a vrut să atace ”mexicani”.

În urma acestei drame, Walmart a decis, la începutul lui septembrie, să nu mai vândă muniţie pentru anumite puşti semiautomate, după epuizarea stocurilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si