Close sidebar
Close sidebar

Trei morți și peste 30 de răniți în urma unui incendiu VIOLENT într-un bloc! Ce au făcut niște români e strigător la cer! Anul începe cu o tragedie de proporții

Trei persoane au murit, sâmbătă, şi alte 30 au fost rănite, între care un copil care se află în stare critică, în urma unui incediu izbucnit într-un imobil de locuinţe din Catalonia (nord-estul Spaniei), au anunţat pompierii, citaţi de AFP.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cauza incendiului, survenit la Badalona, provincia Barcelona, este încă necunoscută, precum şi identitea şi vârsta victimelor, a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din Catalonia.

Dintre răniţi, doi adulţi sunt în stare gravă, au scris pe Twitter pompierii.

Incendiul a fost stins până la prânz, lăsând pagube însemnate în imobilul de zece etaje.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Poliţia suspectază că şi românii se conectaseră ilegal la reţea. Determinarea finală a cauzelor tragediei este investigată de Mossos d'Esquadra.

Incendiul a început cu puțin timp înainte de ora nouă, sâmbătă dimineața, la parter, și s-a răspândit rapid la etajele superioare.

Trei persoane au murit: o femeie de 92 de ani, la etajul al nouălea, și doi bărbați cu naționalitate pakistaneză, la etajul opt.

În plus, 32 de persoane au suferit leziuni cu prognostic variabil, dintre care 16 au fost spitalizați în Vall d'Hebron, Sant Pau, Spitalul del Mar și Can Ruti. Un bebeluș sa născut la primul centru, dar a inhalat fumul și rămâne acolo. Un băiat de patru ani a fost externat.

Un bărbat a sărit de la etaj, în gol, de frica flăcărilor din casă, dar a suferit răni minore. Trei adulţi sunt încă în stare gravă, un total de 12 victime fiind încă internate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI