Close sidebar
Close sidebar

Trei persoane arestate la Belgrad, dupa ce au intrat cu Bentley-ul in coloana presedintelui sarb Aleksandr Vucici

Trei persoane au fost arestate dupa ce au intrat cu un automobil de lux in coloana presedintelui sarb, potrivit presei si unor oficiali, relateaza The Associated Press.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele Aleksandr Vucici nu a fost ranit in acest incident, care a avut loc sambata la Belgrad, unde locuieste, a scris duminica cotidianul proguvernamental Politika.

Ministrul sarb de Interne a confirmat accidentul si a precizat ca, potrivit primelor elemente, nu pare sa fie vorba de un atac care l-a vizat pe Vucici.

”Bineinţeles ca vom examina toate detaliile”, a declarat pentru agenţia de stat Tanjug Nebojsa Stefanovici.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Potrivit presei sarbe, un Bentley cu numere de inmatriculare spaniole a intra cu viteza in vehiculul folosit de Vucici, iar cei trei sarbi de la bordul automobilului Bentley sunt suspectaţi ca au pus in pericol securitatea sefului statului.

Cei trei sunt cunoscuţi poliţiei din cauza unor infracţiuni anterioare, scrie presa.

Potrivit cotidianului Blic, vehiculul de lux aparţine unui fost jucator de fotbal, Iviţa Dragutinovici, care juca in Spania, insa acesta nu se aflala bordul vehicului la momentul incidentului.

Presa apropiata lui Vucici scrie ca inamici neidentificaţi comploteaza sa-l asasineze din cauza politicii sale in vederea unui echilibru intre Occident si Rusia.

Insa opozanţi denunţa o propaganda prin care Vucici este prezentat ca o victima, cu scopul de a deturna atenţia de la gravele probleme economice si sociale cu care se confrunta ţara.

Vucici, un fost ultranaţionalist,  se prezinta drept un proeuropean si un reformator.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI