Centrul Infitrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat luni seară cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 6, în județul Caraș-Severin.

UPDATE:  ”În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, în afara localităţii Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19

ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion şi un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcţia Orşova spre Caransebeş, de un bărbat de 50 de ani. Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din autoturism şi un pasager din autocamion şi rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, luni seară, IPJ Caraş-Severin. 

Traficul rutier în zonă este în continuare restricţionat până la finalizarea cercetărilor.

Citeste si: Un bărbat a tăiat cauciucurile a 91 de mașini. Individul a ales autoturismele la întâmplare

Ce au transmis autoritățile

„La kilometrul 402+150 m, în afara localității Cornea, județul Caraș-Severin, sa produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 TIR-uri și un autoturism.

În urma impactului a rezultat decesul a 3 persoane din autoturism ”, au spus reprezentanții Centrului Infotrafic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, aceștia au precizat că circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. 

Citeste si: Gigi Becali, implicat intr-un accident rutier provocat de un șofer băut

Accident teribil în Timișoara

Astăzi un accident rutier teribil a avut loc în Timișoara după ce un șofer care a pierdut controlul volanului a intrat pe contrasens.

Autoturismul care circula cu viteză a intrat pe contrasens și sa izbit de un alt vehicul care circulă regulamentar. După impact, autoturismul condus de șoferul vinovat este proiectat în doi oameni care traversau regulamentar strada pe trecerea de pietoni.  

Potrivit primelor informații, șoferul care se află la volanul mașinii a suferit o criză de epilepsie.

Citeste si: Trafic blocat din cauza unui accident rutier grav. O persoană a murit

Ce au spus polițiștii

„Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat.

, în vârstă de 29 de ani.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 68 de ani, care traversează regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4 autoturisme ce se află. într-o parcare special amenajată. În urma impactului au 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani”, au declarat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Citeste si: Mașină răsturnată de pe un pod, la Suceava. O persoană a murit pe loc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si