Close sidebar
Close sidebar

Trei persoane, printre care şi un copil, rătăcite între Cabana Susai şi Cioplea, găsite de salvamontişti şi de jandarmi

Trei persoane, printre care şi un copil, care s-au rătăcit, miercuri seara, între Cabana Susai şi Cioplea, judeţul Braşov, au solicitat sprijinul autorităţilor, în zonă intervenind atât salvamontiştii, cât şi jandarmii. Cele trei persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost duse la Predeal de jandarmi.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, miercuri seara, jandarmii au fost anunţaţi prin apel 112 că doi adulţi şi un copil s-au rătăcit între Cabana Susai şi Cioplea.

Cei care au sunat au spus că se află pe potecă, dar nu mai pot vedea marcajul.

În zonă s-au deplasat reprezentanţi de la Salvamont Predeal şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Jandarmi de la Predeal.

Citeste si: Viorica Dăncilă: Nu ne temem de audit. Ei vin cu dorinţa de răzbunare

Citeste si: Cum va arăta alimentația viitorului! Cei mai cunoscuți nutriționiști și specialiști au spus ce vom mânca peste câțiva ani

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cele trei persoane au fost găsite de echipele de intervenţie. Acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind duse la Predeal de către jandarmi, cu ATV-urile, fiind foarte panicaţi.

Potrivit Jandarmeriei Braşov, a fost vorba despre un bunic, o bunică (în vârstă de 65, respectiv 64 de ani) şi nepoţelul lor în vârstă de 5 ani.
Aceştia au plecat după ora 15 de la Cabana Susai şi au greşit drumul: în loc să meargă spre Predeal, au greşit traseul şi s-au rătăcit.

Citeste si: Norvegia- atac dur la adresa copiilor: „Sunete asurzitoare, tribale, din partea copiilor la Bucureşti! Ar trebui să fie tribune goale şi linişte completă."

Citeste si: Declarația șocantă a asistentului medical care viola și droga zeci de paciente:„Văd că îţi place şi ţie!“. Violatorul în serie, liber după doi ani

"La lăsarea serii s-au panicat şi au sunat la 112.

Au furnizat o locaţie greşită iniţial, dar au fost localizaţi ulterior, de echipa de la Salvamont, după ce au luat legătura telefonic. Până să ajungă la ei, colegii mei le-au recomandat să aprindă un mic foc, pentru a nu fi surprinşi de animale sălbatice", au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI