Close sidebar
Close sidebar

Trei surori din Rusia și-au ucis tatăl abuziv! Povestea lor a impresionat o țară

Cazul a trei surori care și-au omorât tatăl abuziv a devenit unul dintre cele mai dezbătute subiecte din Rusia. Fetele au fost arestat iar asta a stârnit furia localnicilor, iar peste 300.000 de oameni au semnat o petiție în care cer eliberarea surorilor.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

În iulie 2018, Maria, Angelina și Krestina, cu vârste de, 17, 18 și respectiv 19 ani și-au înjunghiat și lovit tatăl, în timp ce acesta dormea, potrivit BBC.

Citeste si: Fostul internaţional ghanez Junior Agogo a murit la vârsta de 40 de ani

Citeste si: Atleta Margarita Plavunova a murit în timpul unui antrenament! Sportiva a fost găsită pe marginea drumului

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Incidente la DIICOT! Băieții lui Gheorghe Dincă au agresat jurnaliștii

Fetele povestind că, în aceeași zi, tatăl lor le certase pentru că nu au făcut curățenie corect în apartament și le-a dat cu spray lacrimogen în față.

Aceștia au așteptat ca Mikhail Khachturyan, în vârstă de 57 de ani, să adoarmă și apoi l-au atacat cu un cuțit, un ciocan și un spray lacrimogen. Bărbatul a fost lovit de multe ori în zona capului și a gâtului, el având mai mult de 30 de răni de cuțit.

Adolescentele au chemat poliția imediat după crimă și au fost arestate la fața locului.

Anchetatorii au descoperit că fetele au fost bătute, torturate, ținute prizoniere și abuzate sexual de tatăl lor, în ultimii trei ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI