Close sidebar
Close sidebar

Trei teroristi kamikaze s-au aruncat in aer pe Aeroportul Ataturk din Istanbul. Un nou bilant indica 41 de morti si 239 raniti

Explozii şi focuri de armă s-au auzit, marţi seară, la Aeroportul Ataturk din Istanbul, transmite bbc.com, citând presa turcă. Trei teroristi kamikaze s-au detonat, marti seara, la aeroportul Ataturk din Istanbul. Potrivit primelor informatii, sunt cel putin 36 de morti si peste 140 de raniti. ##VIDEO9167##

,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Cel mai recent bilant oficial al triplului atentat terorist care a avut loc marti seara pe aeroportul din Istanbul indica 41 de morti si 239 de persoane ranite, anunta AFP.

130 de raniti sunt in continuare tratati in spitalele din oras. Un precedent bilant indica 36 de morti.

UPDATE: Toate indiciile sugereaza ca gruparea Statul Islamic se afla în spatele atacului comis marti seara pe Aeroportul International Ataturk din Istanbul, declara un oficial guvernamental turc de rang înalt pentru The Associated Press.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cel putin 36 de persoane au fost ucise în atac, iar patru atacatori ar fi fost implicati a spus aceata sursa.

 

Oficialul turc a facut aceasta declaratie sub protectia anonimatului, în conformitate cu protocolul Guvernului turc, precizeaza AP.

Trei teroristi kamikaze s-au aruncat in aer, marti seara, pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Bilantul actualizat indica aproape 31 morti si 120 de raniti.
Potrivit Reuters, politia a deschis focul asupra lor, in momentul in care acestia au vrut sa treaca de un punct de control. Autoritatile din Turcia sustin ca este foarte probabil ca in spatele atacului sa se afle Statul Islamic.

Trei teroristi kamikaze s-au aruncat in aer, marti seara, pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Bilantul actualizat indica aproape 31 morti si 140 de raniti. Potrivit Reuters, politia a deschis focul asupra lor, in momentul in care acestia au vrut sa treaca de un punct de control.

Ministrul turc de Interne a confirmat două explozii şi focuri de armă pe aeroport, scrie CNN. Aceeaşi sursă a anunţat că mai multe persoane au fost rănite, însă numărul acestora era neclar imediat, adaugă postul american. O femeie a fost ucisă, în decembrie, într-o explozie pe Aeroportul Sabiha Gokcen.

Foto: capturi CNN

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI