Cele trei fete din județul Vrancea au fost forțate să practice prostituția în Austria, Franța, Belgia, Elveția și Germania de un individ care le-a făcut să se îndrăgostească de el.

Bărbatul a fost reținut de DIICOT și mai apoi trimis în spatele gratiilor.

Citeste si: Ele sunt adolescentele ucise în accidentul de la Codabin. Ana și Daniela au murit pe loc

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de

persoane.

Procurorii DIICOT au efectuat percheziții la locuința inculpatului

Oamenii legii au demonstrat în urma cercetărilor că în perioada 2020 – 2022, bărbatul cu pricina a racolat folosind metoda "loverboy" trei fete pe care le-a determinat, prin constrângere fizică și psihică, să practice prostituția în folosul său în județul Vrancea, dar și pe teritoriul Austriei, Franței, Belgiei, Elveției și Germaniei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai apoi, banii obținuți de fete au fost folosiți pentru ca inculpatul să își achiziționeze mai multe bunuri.

Citeste si: EXCLUSIV. 12 persoane implicate în incidentul din Târgoviște au fost aduse la audieri

În urma perchezițiilor efectuate în Focșani, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe documente și înscrisuri, suma de 2.100 de euro care a fost indisponibilizată, două telefoane mobile, 10 grame de canabis, un gram de cocaină și 2 grindere.

La acest moment, cercetările din acest dosa sunt încă în desfășurare față de același inculpat și sub aspectul comiterii infracțiunii de deţinere de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului.

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: O fată de 17 ani s-a trezit în timpul nopții și s-a aruncat de la etaj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si