Serhat Demirkan, personajul principal masculin al serialului, este un tânăr care și-a pierdut părinții pe când era doar un copil. Băiatul a fost crescut de unchiul său și a devenit un tânăr neînfricat, mânat de spiritul datoriei. Viața lui se schimbă complet atunci când o întâlnește pe Zumrut, o tânără săracă, dar harnică și onestă. Cei doi își fac planuri mari împreună, însă totul se năruie atunci când tânărul este ucis, iar viața partenerei sale ia o turnură dramatică.

Citește și: Detalii inedite din culisele serialului "Promisiunea", ce va avea premiera luni, 13 noiembrie, de la ora 20:00 la Kanal D

Personajul principal va fi jucat de Alp Navruz

În rolul lui Serhat îl regăsim pe actorul Alp Navruz, unul dintre reprezentanții tinerei generații de actori, care i-a cucerit pe producătorii de filme și deopotrivă pe fani, prin talentul său.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Serialul îi va aduce pe micile ecrane și pe alți actori cunoscuți și îndrăgiți de publicul din România.

Din distribuție face parte și actorul Selim Bayraktar, cel care a dat viață boierului Sumbul, în serialul fenomen „Suleyman Magnificul”. Producția „Promisiunea” are premiera pe 13 noiembrie și va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si