Taur

Daca nu ai mare grija, vei merge inapoi in 2018. Vei mai da o sansa unei persoane care nu te merita pentru ca esti prea obosit de intalnire cu persoane noi si ai prefera sa te intorci la cineva cunoscut decat sa cauti o persoana potrivita noua.

Gemeni

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vei avea probleme sa alegi intre doua persoane in 2018. Le vei admira pe ambele, dar din motive diferite, asa ca nu vei sti care este alesul/ aleasa. S-ar putea sa pierzi totul daca nu iei o dicezie si vei ramane singur/ singura.

Rac

Vei avea momente de nesiguranta. Momente in care simti ca nimeni nu va fi capabil sa te iubeasca asa cum ii iubesti tu. Totusi, nu poti sa iti lasi indoielile sa te conduca. Nu poti sa iti lasi fricile sa te convinga ca nu esti demn de iubire. Vei gasi pe cineva intr-o zi – sau poate ca ai gasit deja – asa ca nu te poti astepta sa ai inima franta mereu.

Sursa: Romania TV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si