Close sidebar
Close sidebar

Trei zodii care vor suferi enorm, in luna iubirii

Viata romantica va reprezenta o adevarata provocare, in luna februarie, pentru aceste trei zodii

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Taur

Daca nu ai mare grija, vei merge inapoi in 2018. Vei mai da o sansa unei persoane care nu te merita pentru ca esti prea obosit de intalnire cu persoane noi si ai prefera sa te intorci la cineva cunoscut decat sa cauti o persoana potrivita noua.

Gemeni

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vei avea probleme sa alegi intre doua persoane in 2018. Le vei admira pe ambele, dar din motive diferite, asa ca nu vei sti care este alesul/ aleasa. S-ar putea sa pierzi totul daca nu iei o dicezie si vei ramane singur/ singura.

Rac

Vei avea momente de nesiguranta. Momente in care simti ca nimeni nu va fi capabil sa te iubeasca asa cum ii iubesti tu. Totusi, nu poti sa iti lasi indoielile sa te conduca. Nu poti sa iti lasi fricile sa te convinga ca nu esti demn de iubire. Vei gasi pe cineva intr-o zi – sau poate ca ai gasit deja – asa ca nu te poti astepta sa ai inima franta mereu.

Sursa: Romania TV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI