Close sidebar
Close sidebar

Treizeci de ţestoase marine, găsite înjunghiate pe o plajă: „Este extrem de dificil să procesezi asta”

Un scenariu greu de descris a fost suprins pe o plajă de pe insula japoneză Kumejina, unde cel puţin 30 de ţestoase marine au fost găsite moarte, fiind înjunghiate în gât, informează BBC

Laura Macovei,

Treizeci de ţestoase marine, găsite înjunghiate pe o plajă: „Este extrem de dificil să procesezi asta”

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Localnicii de pe insula Kumejina au descoperit ţestoasele joia trecută, după ce cadavrele au fost aduse de curenți spre mal.

Animalele marine erau înjunghiate în gât

O companie de pescuit a recunoscut că animalele au ajuns să fie rănite atunci când au fost scoase din plasele de pescuit, a anunţat site-ul de ştiri Mainichi.

Poliţia investighează acuzaţiile de cruzime împotriva animalelor.

Citeste si: Oamenii legii au arestat indivizi suspectați că ar tăia urechile și cozile câinilor pentru modificarea aspectului

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Le-am descurcat pe unele dintre ele (broaştele ţestoase) şi le-am eliberat în mare, dar nu le-am putut elibera pe cele grele, aşa că le-am înjunghiat pentru a scăpa de ele ”, a precizat un operator de pescuit, sub protecţia anonimatului, potrivit The Mainichi.

Biologii marini şi alţi angajaţi de la Muzeul Ţestoaselor Marine de pe insulă s-au dus pe plajă după ce au fost descoperite ţestoasele, dar cele mai multe muriseră deja.

Câteva ţestoase aveau răni cauzate de înjunghiere la baza gâtului, iar altele aveau înotătoarele tăiate. Imaginile publicate de muzeu arată animalele plutind în apa puţin adâncă.

Țestoasele sunt pe cale de dispariție

Nu am mai văzut aşa ceva până acum. Este extrem de dificil să procesezi asta ”, a spus un angajat al muzeului pentru The Asahi Shimbun.

Citeste si: Un urs a fost surprins la ștrand, în Toplița

Ţestoasele înjunghiate sunt țestoase marine verzi și sunt pe cale de dispariţie, potrivit autorităţilor japoneze și ecologiștilor marini. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI