Conductorul a fost ucis, iar un alt angajat a fost rănit şi transportat la spital, după ce trenul a fost atacat  lângă staţia Brusyn, din regiunea Doneţk.

Citeste si: VIDEO| Mărturiile prizonierilor ruși despre invazia Rusiei

Trenul era pe punctul de a prelua locuitorii, inclusiv 100 de copii, care erau evacuaţi din regiunile Doneţk şi Lugansk, de la gara din Lîman.

tren de pasageri atacat de forțele ruse

Rușii au ucis conducătorul unui tren ucrainean.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citeste si: Liderii Franţei şi Germaniei poartă o nouă rundă de discuţii cu Putin

Compania a precizat că ”face toate eforturile” pentru a evacua din gară toţi pasagerii şi echipajul trenului, precum şi persoanele care urmau să fie scoase din Ucraina.

O altă tragedie a avut loc pe șosea duminică dimineață

Un autobuz care transporta zeci de ucraineni s-a răsturnat în Italia.

S-au înregistrat un mort şi mai mulţi răniţi.

Citeste si: Guvernul a aprobat acordarea de facilităţi şi gratuităţi pentru cetăţenii care vin din Ucraina, pentru transportul rutier, feroviar, naval şi aerian

Un autobuz care transporta aproximativ 50 de ucraineni a ieşit de pe şosea, în Italia, şi s-a răsturnat. Incidentul s-a soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi, potrivit declaraţiilor pompierilor, transmite Reuters.

Accidentul a avut loc pe autostrada dintre Cesena şi Rimini, pe coasta de nord-est a Italiei. Imaginile postate de pompieri pe Twitter arată că autobuzul s-a răsturnat.

Operaţiunile de salvare sunt încă în desfăşurare, conform sursei citate.

Citeste si: EXCLUSIV! Povestea Tatianei, o profesoară în vârstă de 70 de ani, care a fugit a doua oară de război! S-a despărțit în lacrimi de nepoții și elevii săi: „Trei zile am făcut pe drum”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si