Un nou incident feroviar a avut loc vineri în județul Iași, la doar o zi după ce un tren de marfă a deraiat. De data aceasta este vorba de un tren Regio de pasageri.

Citeste si: VIDEO- CFR scumpește biletele de tren de la 1 iulie

Din primele informații, se pare că trenul de călători Iași – Hârlău a sărit de pe șine în localitatea Podu Iloaiei, informează  BZI.ro.

Tren de pasageri, deraiat în curbă

Potrivit sursei citate, trenul ar fi sărit de pe șine într-o curbă. Au fost momente de panică pentru călătorii din vagoane, dar deocamdată nu sunt informații despre persoane rănite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

România se află de câteva zile sub avertizare de caniculă, fapt care pune în pericol și circulația trenurilor.  

Un alt tren deraiat în zona Podu Iloaiei

În urmă cu doar o zi, un tren privat de marfă care aparține operatorului de transport feroviar de marfă GFR și circula pe relația Port Constanța- Cristești-Jijia a deraiat  între stațiile Sârca- Podu Iloaiei.

Din garnitură, care avea în compunere 32 de vagoane goale, au deraiat 11 vagoane pe firul II de circulație, firul I fiind închis pentru lucrări programate, potrivit unui comunicat al companiei.

În urma deraierii celor 11 vagoane au fost rupți și 7 stâlpi de înaltă tensiune, care asigurau alimentarea cu energie electrică a liniei de contact.

Știre în curs de actualizare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si