Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Trendul „deconstructed” revine în anul 2024

„Pantalonii cu betelia albă la vedere au apărut în toate magazinele, la începutul sezonului, la fel și sacourile cu decupaje. Cele două articole au fost vedetele trendului „deconstructed”.”

Dani Radu, stilist vestimentar: „Hainele sunt deconstruite și reconstruite, astfel pentru că mergem pe principiul de inovație.

Ce banal nu ne place, așa că a fost nevoie de cineva care să schimbe toată dinamica. Suntem acum într-un moment în care costumul bărbătesc este în luminare flecxoarelor și vedem, cum ai spus și tu, adesea elemente ale costumului care sunt reinterpretate și aduse în ținutele feminine. Ce avem aici în costumul de față este betelia de care ai vorbit tu mai devreme. Este un dos de betelie specific costumului bărbătesc.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Îmi arăta-i că ai ceva asemănător.”

Dani Radu, stilist vestimentar:  „Așa sunt și pantalonii aceștia. Sunt cu betelie de bărbat.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Dacă ai o astfel de pereche de pantaloni și nu știi ce sacou să alegi în partea de sus, în stânga e varianta corectă. Sacoul drept, oversized, poate chiar din garderoba iubitului. Iar în dreapta o variantă foarte elegantă, dar care nu se potrivește deloc. Vreau să-mi spui cui i se potrivește acest tip de estetică și dacă cumva te obligă să duci toată ținuta într-o anumită zonă.”

Dani Radu, stilist vestimentar: „Cumva da. Suntem ușor presați de zona stilistică în care trebuie să ducem o ținută de genul, pentru că avem elemente care sunt destul de office, destul de serioase, chiar dacă au un mic twist acestea trebuie cumva duse într-o zonă care să le susțină.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D:  „Mai exact să completăm ținuta cu elemente din aceeași zonă masculină, iar accentele feminine să vină din accesorizare: tocuri, cercei strălucitori sau broșe voluminoase. Partea cea mai bună la trendul deconstructed e că nu trebuie să cheltui mulți bani ca să ai piesele necesare. Iată de ce!”

Dani Radu, stilist vestimentar: „Am putea să facem asta cu o piesă de costum pe care o avem în garderobă. Putem să o desfacem și eventual putem să-i scoatem mânecile să lăsăm marginile un pic de finisate. Avem o vestă. Asta face ca trendul deconstructed să aiba și o latură ușor sustenabilă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si