La ultimul termen de judecata, Tribunalul a refuzat marirea pensiei Corneliei Patrichi. Vaduva celebrului coregraf Cornel Patrichi, de la a carui disparitie s-au comemorat 2 ani, in aprilie, a dat in judecata Casa Judeteana de Pensii Ilfov, obiectul dosarului fiind „contestaţie privind alte drepturi de asigurări sociale”.

Tribunalul a refuzat marirea pensiei Corneliei Patrichi: "M i-au oprit indemnizatia de liber profesionist"

„Cand ma gandesc ca mie mi-au oprit indemnizatia de liber profesionist (de 363 lei) pentru ca am depasit venitul lunar de 1250 de lei cu cativa „gologani”. Nu vor sa-mi dea drepturile de la UCIMR, unde sant membra de aproape 10 ani, cu cotizatia la zi, pe motiv ca am optat pentru pensia de 50% a lui Cornel”, a postat, la un moment dat, vaduva lui Cornel Patrichi. Ea a dezvaluit ca a preferat sa incaseze pensia de urmas a acestuia, adica jumatate din cat primea celebrul coregraf, renuntand la pensia sa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pana la urma, Tribunalul a refuzat marirea pensiei Corneliei Patrichi. Ea si-a dorit ca statul sa ii plateasca din nou indemnizatia, dar a pierdut procesul.  „Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.04.2018”, se arata in hotararea judecatorilor de la Tribunalul Ilfov.

Cornelia Patrichi nu a facut apel, astfel ca a ramas cu aceeasi pensie de aproximativ 1.300 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si