Acestea fiind spuse, există câteva strategii și trucuri de care poți să te folosești dacă vrei cu adevărat să faci un profit frumușel. Majoritatea vor fi sfaturi de bun simț, dar extrem de eficiente! 

Acordă importanța trainingului 

Primul contact cu această activitate și procesul care te va învăța cum să faci videochat, vor fi sesiunile de pregătire, sau trainingul. Preferabil aceste sesiuni vor fi ținute de modele care au trecut deja prin majoritatea situațiilor pe care le vei întâlni și tu și vor include atât partea teoretică, cât și cea practică, adică

sesiuni de chat supervizate. Prea multe modele tratează trainingul ca pe o perioadă în care se pot distra încă și nu îi acordă importanța cuvenită.

Dă-ți silința pentru a fi ca un burete care absoarbe informație în sesiunile de training și vei evita astfel o mulțime de greșeli care te vor costa timp, încredere în tine și evident bani. 

Controlează interacțiunea

Un model pasiv va fi perceput drept prost dispus, timid sau pur și simplu dezinteresat. De asemenea, dacă lași utilizatorii să dicteze felul în care decurge interacțiunea, vei muta controlul din mâinile tale în mâinile lor.

Fii activă, începe discuții, pune întrebări și propune activități pentru a te asigura că utilizatorii sunt interesați să petreacă mai mult timp cu tine în privat. Ritmul trebuie să fie unul alert și să îi activeze pe utilizatori. Un membru plictisit nu-ți va aduce profit. Cu cât ești mai creativă cu atât vei atrage mai multe persoane în jurul tău. 

Fii autentică 

Deși ai putea crede altceva, oamenii sunt extrem de greu de păcălit, atât față în față, cât și în online. Chiar dacă îți vei găsi un nume de scenă și o personalitate specială pentru interacțiunile din videochat, nu alege ceva extrem de diferit de propria ta personalitate. Motivul? Nu vei fi suficient de convingătoare și susținerea unei măști false te va obosi extrem de rapid. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Soluția la îndemână este să alegi să explorezi o parte a personalității tale, de exemplu să-ți dai voie să vorbești mai mult decât o faci, chiar dacă în alt context ești prea reținută. Alege haine pe care le-ai purta și în mod normal și subiecte de conversație care nu te stânjenesc, altfel se va vedea că totul este forțat. Naturalețea îți va aduce profituri mari și le va permite utilizatorilor să se bucure de interacțiune. 

Fidelizează utilizatorii

Din nou se dovedește faptul că utilizatorii de videochat caută conexiuni, nu nuditate. Cei care vor să vadă femei dezbrăcate pot găsi milioane pe internet, dar o prietenie virtuală va fi greu de descoperit și de întreținut. Un om care caută o conexiune va reveni la tine și va petrece mult mai mult timp cu tine în privat decât câțiva curioși. 

Pentru câștiguri serioase este esențial să-i recunoști pe acești oameni și să formezi o relație virtuală cu ei. Ascultă-i, pune-le întrebări, ascultă și amintește-ți ce zic și fă-i să se simtă importanți. Evident, dacă le promiți că vă revedeți la o anumită oră, ai grijă să stai online pe platformă la momentul menționat.

Vei descoperi destul de repede că doar prin constanța poți crea o bază solidă de urmăritori. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aplică toate aceste trucuri și vei avea mai mult succes decât majoritatea modelelor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si