Close sidebar
Close sidebar

Trump condamna drept ”foarte ostile si periculoase” actiunile nord-coreene, dupa al saselea test nuclear al Phenianului

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a reactionat duminica dupa-amiaza in urma celui de-al saselea test nuclear al regimului nord-coreean, care a detonat la primele ore ale diminetii cea mai puternica bomba cu hidrogen dezvoltata pana in acest moment de catre Phenian, catalogand drept ”foarte ostile si periculoase” actiunile Coreei de Nord, transmite BBC.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Coreea de Nord a efectuat un test nuclear major. Cuvintele si actiunile lor continua sa fie foarte ostile si periculoase pentru Statele Unite.. .”, a scris miliardarul republican intr-un mesaj postat pe Twitter.

De asemenea, presedintele a explicat ca regimul nord-coreean este o natiune ”necinstita”, care a devenit o mare amenintare si rusine pentru China.

In acest sens, liderul american a facut din nou trimitere la China, sperand ca autoritatile de la Beijing vor rezolva problema reprezentata de regimul nord-coreean in locul Statelor Unite.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Regimul nord-coreean a anuntat ca a testat cu succes o noua bomba cu hidrogen, proiectata tocmai pentru a fi atasata de noile rachete balistice intercontinentale testate in ultimele luni de catre Phenian.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI