Close sidebar
Close sidebar

Trump indeamna "toate natiunile civilizate" sa se alature SUA pentru a opri carnagiul din Siria

Presedintele american Donald Trump a indemnat ”toate natiunile civilizate” sa se alature Statelor Unite intr-un efort vizand sa puna capat carnagiului din Siria, relateaza The Associated Press.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trump a facut aceasta declaratie joi imediat dupa ce Statele Unite au lansat zeci de rachete de croaziera asupra Siriei, in urma unui presupus atac chimic vizand civili.
”Pacea si armonia vor prevala” atat timp cat Statele Unite vor continua sa apere dreptatea, a subliniat seful statului american.

El a subliniat ca acest atac impotriva unei baze aeriene siriene, in noaptea de joi spre vineri, este in ”interesul national vital” american.
Statele Unite trebuie ”sa previna si sa descurajeze raspandirea si folosirea armelor chimice mortale”, a declarat Trump.
El a apreciat ca ”nu exista vreo disputa cu privire la faptul ca Siria a folosit arme chimice interzise”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Trump a facut aceste declaratii de presa dupa ce Statele Unite au lansat asupra unei baze aeriene siriene aproximativ 60 de rachete de croaziera, in urma unui atac cu armament chimic atribuit presedintelui sirian Bashar al-Assad.


Secretarul de Stat rex Tillerson a acuzat Rusia ca a ”esuat” in a-si onora angajamentul pe care si l-a asumat in 2013 cu privire la distrugerea armamentului chimic sirian.

Seful diplomatiei americane a informat presa dupa ce Statele Unite au lansat atacul cu rachete de croaziera asupra unei baze aeriene siriene, in urma unui atac cu armament chimic.
Rusia fie a fost ”complice”, fie ”pur si simplu incompetenta” in a-si respecta angajamentul asumat, a apreciat Tillerson.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI