Hidroxiclorochina, un remediu controversat promovat de unii cercetători ca profesorul francez Didier Raoult în vederea vindecării de covid-19, a suferit o lovitură în Fraţa, unde utilizarea sa a fost oprită de către autorităţi, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a supendat ”ca măsură de precauţie” testele clinice cu acest medicament împotriva covid-19, în urma unui studiu publicat în revista The Lancet.

Trump şi-a „terminat” tratamentul preventiv cu hidroxiclorochină împotriva covid-19

Locatarul Casei Albe este unul dintre susţinătorii înfocaţi ai acestui medicament împotriva unor boli autoimune şi poliartritei reumatoide.

Citeste si: Sedinte de intot copii pentru a le oferi abilitati importante pentru viata!

Citeste si: Mesaje de Înălţarea Domnului 2020. Urări şi felicitări cu Hristos s-a Înălţat!

Citeste si: Viorel Cataramă, un nou anunţ şocant: "Patrioţi români..."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Donald Trump a anunţat duminică, într-un interviu, că şi-a ”terminat” acest tratament cu hidroxiclorochină.

trump tratament cu hidroxiclorochină

”Şi de altfel sunt în continuare aici”, a subliniat el, în replică unor studii ştiinţifice care pun la îndoială eficienţa medicamentului în lupta împotriva covid-19.

”Sincer, am auzit rapoarte enorme. Mulţi oameni cred că le-a salvat viaţa. Medicii scot rapoarte. Aveţi un studiu în Franţa, aveţi un studiu în Italia care erau studii incredibile”, a declarat el.

Însă Trump nu a evocat studiul publicat în revista The Lancet, potrivit căruia clorochina sau derivatele sale, precum hidroxiclorochina, sunt ineficiente şi chiar nefaste împotriva covid-19.

Citeste si: Ludovic Orban, anunț de ultimă oră! Ce restricții vor fi ridicate după 1 iunie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si