Spectatorii ii vor putea aduce un ultim omagiu marti, in foaierul Teatrului de Revista "Constantin Tanase", incepand cu ora 10.00, au declarat pentru News.ro reprezentantii institutiei.

Cristina Stamate, sufletul teatrului de estrada din Bucuresti, actrita a Teatrului de Revista "Constantin Tanase", avea "vocatia iubirii fata de tot ce este frumos pe lume”, asa cum a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu. A jucat in sute de spectacole de revista, a scris o carte si a fost profesoara de teatru pentru copii.

Cristina Stamate a murit luni dimineata, la Spitalul Floreasca, unde era internata de saptamana trecuta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristina Stamate a jucat la Teatrul de Revista Constantin Tanase in foarte multe spectacole, printre care: "Vivat Revista", "Hohote in Herastrau", "Comedie pe Titanic", "Revista Revistelor", "Vara nu-i ca iarna", "Arca lui Nae si Vasile", "Bufonii regelui", "Dai un ban, dar face", "Idolii femeilor", "Nimic despre papagali", "Pofta buna lui Tanase", "Te astept diseara pe Lipscani", "Ura... si la gara", "O seara la revista", "Scandal in paradis". Actrita a jucat si in "Secretul lui Bachus", un film de comedie din 1984, regizat de Geo Saizescu.

S-a casatorit la 20 de ani si dupa 11 ani de casnicie a divortat de actorul Dan Ivanescu. De atunci a trait singura. intrebata cum reuseste sa sa mearga mai departe, actrita a marturisit ca forta ei "vine, cred, tot din simtul ridicolului, care la mine e exacerbat. Mi-e atat de teama sa nu devin penibila, incat sunt cu ochii pe mine ca pe butelie. Sigur ca am si eu zile proaste. Dar ma mobilizez, nu-mi place sa stau pe loc. Daca stai pe loc, faci groapa, si pana la urma te ingropi in ea. Mai bine fac ce face orice femeie desteapta. Ma gatesc un pic, ca daca dau cu ochii de mine in oglinda asa cum sunt, m-as lovi cu pietre (rade). Ma imbrac mai colorat, imi mai pun niste margele frumoase si ies din casa, imi fac de lucru. Pana la urma, trec toate”.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si