Close sidebar
Close sidebar

Trupul neinsufletit al Roxanei, tanara care si-a dat viata pentru fetita ei, ajunge pentru ultima data acasa

Corpul neinsufletit al Roxanei Dragomir, mama care s-a sacrificat pentru a da nastere unei fetite, se afla depus, de azi-noapte, la biserica de langa Scoala ”Ion Basgan” din Focsani. Cei care vor sa aprinda o lumanare si sa se roage la capataiul ei o pot face in aceasta seara, pana spre miezul noptii. Apoi, in aceasta noapte, familia va duce sicriul cu trupul neinsufletit al Roxanei acasa, in satul Ramniceni, comuna Maicanesti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Roxana isi va petrece ultimele ore in casa in care spera sa traiasca multi ani fericiti alaturi de sotul ei, Alin, si de micuta Maia. Slujba de inmormantare va avea loc vineri, 3 martie, la biserica din satul Ramniceni, locul in care va fi inmormantata, relatateaza Vrancea24.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Roxana a aflat ca este bolnava de cancer la numai cateva luni dupa ce a ramas insarcinata. Desi multe alte femei ar fi renuntat poate la sarcina pentru a-si ingriji mai intai de toate sanatatea, Roxana a ales sa aduca pe lume copilul pe care il purta in pantece, chiar daca asta a costat-o un picior.

La propriu, pentru ca imediat dupa operatie Roxanei i-a fost amputat un picior afectat de cancer. Insa povestea nu s-a terminat aici pentru ca boala a revenit si mai agresiva, iar sambata Roxana a murit, scrie ziaruldevrancea.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI