Micuta Harshitha, o fetita in varsta de 6 ani din India, a disparut fara urma joia trecuta. De atunci, politia, parintii si cativa vecini au cautat-o fara incetare.
In mod ironic, Anil, vecinul in varsta de 30 de ani care a agresat-o si apoi a ucis-o cu sange rece pe micuta Harshitha, a participat la cautari.


Patru zile mai tarziu, trupul fara viata al fetitei a fost gasit intro cutie, sub patul barabatului in varsta de 30 de ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

"Se juca in fata casei in jurul orei 6 pm cand a disparut. Eu si sotia mea eram in casa. Afara a inceput sa ploua si am iesit dupa ea. Nimeni nu o vazuse", a declarat tatal fetitei.
Criminalul este un barbat insurat, care la randul lui are doi copii mici.
Cand fetita a disparut, Anil era singur acasa. Sotia si copiii erau plecati la niste rude.

"Cand l-am intrebat daca mi-a vazut fiica, Anil a spus ca nu. Chiar s-a oferit sa ne ajute sa o cautam", a mai spus tatal.
Luni, mai multi localnici au raportat la politie faptul ca din casa lui Anil iese un miros greu. Politistii care au ajuns la locuinta barbatului, au avut un soc. "Cand am deschis usa, am vazut ca intreaga locuinta era plina de sange.

Cadavrul a fost gasit intr-o cutie, sub pat", au declarat anchetatorii, potrivit Mirror.   

Sursa foto: www.deccanchronicle.com


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si