Autoritățile din Sibiu au demarat o anchetă, după ce trupul unui bărbat a fost găsit de trecători pe un teren din apropierea gării.

Nu se cunosc împrejurările în care a survenit decesul.

Citește și: Un asasin din El Salvador, condamnat la 1310 ani de închisoare. Câte crime a comis

Ce spun autoritățile

„În această după-amiază s-a primit un apel la 112, prin care se anunţa că un  bărbat este căzut, inconştient, pe str.

Constituţiei din Sibiu. SAJ a trimis un echipaj de tip C (cu medic), care la sosire a găsit un bărbat decedat din cauze necunoscute. Bărbatul nu a mai fost resuscitat, deoarece decesul a survenit de mai mult timp”, a transmis, miercuri, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu.

Citește și: Incredibil! O femeie, fostă profesoară, i-a lăsat averea sa unui bărbat care i-a fost elev în urmă cu 5 decenii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliția a demarat o anchetă.

„Pe un teren din zona intersecţiei străzilor Magheru şi Constituţiei (în apropierea gării – n.r), din municipiul Sibiu, un bărbat ar fi decedat. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana în cauză.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, sibian, decesul acestuia fiind pronunţat de echipajul medical sosit de urgenţă”, a transmis IPJ Sibiu.

Citește și: Noi detalii în cazul crimei din Bragadiru. Cine este criminalul care și-a înjunghiat foștii socri, orbit de durerea de a nu-și mai vedea fetița: „Era un băiat supus”

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă în vederea lămuririi circumstanţelor în care a survenit decesul bărbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si