Close sidebar
Close sidebar

Trupul unui barbat de 82 de ani, descoperit in stare de putrefactie intr-un lift. A apasat butonul de alarma de 2 ori, insa nimeni nu a mers sa-l salveze

Isaak Komisarchik, un barbat de 82 de ani, a fost vazut ultima data pe 5 iulie, in parcarea blocului unde locuieste. Si-a verificat posta, apoi s-a dus la birou, povesteste fiica lui. Apoi, a disparut complet.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zile intregi au trecut fara ca cineva sa-l fi vazut sau sa fi auzit de barbatul care incepuse sa arate semne de dementa. Tot fiica lui a marturisit ca uneori pierea pierdut. Disparitia sa i-a speriat pe membrii familiei, mai ales ca barbatul nu putea merge departe de casa.

Fotografia sa a fost distribuita prin tot orasul, dar si pe internet. Pompierii au cercetat zona in care locuieste, insa nu au dat de urma lui, noteaza The Washington Post.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Au trecut saptamani intregi fara ca batranul sa fie gasit pana cand cativa locuitori dintr-un bloc din apropierea locului in care batranul a fost vazut ultima data s-au plans de faptul ca nu le merge liftul.

Pe 2 august, la aproape o luna de la disparitia sa, cativa muncitori au anuntat ca au facut o descoperire socanta in lift: un trup aflat in stare avansata de putrefactie. Autoritatile au identificat imediat au identificat cadavrul. Acum, autoritatile incearca sa afle ce s-a intamplat. Cel mai probabil, acesta a ramas blocat in lift. A tras semnalul de urgenta, insa nimeni nu a intervenit, au explicat pompierii.

Incidentul a avut loc in Denver, SUA. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI