Close sidebar
Close sidebar

Trupul unuia dintre cei doi barbati disparuti in raul Olt a fost gasit de catre pompieri

Trupul unuia dintre cei barbati disparuti, sambata seara, in raul Olt, a fost gasit miercuri de catre pompieri si scafandri in zona podului din localitatea Araci.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, cautarile vor continua pana cand va fi gasita si cea de-a doua victima.

Cei doi barbati sunt cautati zilnic de catre pompieri si scafandri inca de sambata seara, cand au disparut in apele raului Olt.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, un barbat a anuntat ca a auzit strigate de ajutor si apoi a gasit o barca goala pe raul Olt.

Conform informatiilor salvatorilor, cei doi barbati aveau 27 si 35 de ani.
Duminica seara, un adolescent de 16 ani s-a inecat intr-o balta formata intr-o balastiera din Ghimbav, judetul Brasov, unde se afla la scaldat, desi acest lucru este interzis.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov au intervenit cu o barca pneumatica pentru recuparea adolescentului, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

In zona balastierei de la Ghimbav, vara, multi tineri merg la scaldat, desi acest lucru este interzis, fiind amplasate si numeroase panouri cu mesaje de avertizare.

Sursa: News.ro

Foto: realitateaoltului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI