Close sidebar
Close sidebar

Tudor ”Tim” Ionescu sare în apărarea mieilor: ”Pe mine mă revoltă și scârbește!”

Consilier general în cadrul Primăriei Capitalei, Tudor Ionescu este revoltat după ce a văzut o campanie de premiere a unui ziar din Turda.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Consilier general în cadrul Primăriei Capitalei, Tudor Ionescu este revoltat după ce a văzut o campanie de premiere a unui ziar din Turda. Mai exact, Tudor Ionescu a postat o fotografie a unor cititori ai unui ziar local, care au primit premiu un miel, cu care s-au și pozat înainte de sacrificare.  

Citeste si: VIDEO| Obiceiul de secole care atrage turistii straini in Maramures

”Ziarul 21 din Turda a reușit să-mi strice dispoziția cu poza aceasta intitulată "premierea cititorilor".  Ce părere aveți despre fotografia asta? Pe mine mă revoltă și scârbește. Respect tradițiile, dar aici sunt niște mieluți vii, legați, ce stau pe trotuar, stau și-și așteaptă sfarșitul. Și copii care iau parte la spectacolul ăsta macabru. Este inacceptabil!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De aici pleacă problemele, abuzurile, agresiunea...exact din abordarea aceasta vis-a-vis de animale‼️ Și promotorul este chiar un ziar”, a notat revoltat consilierul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI