Tuica ajuta la ameliorarea simptomelor de gripa si raceala. Prin fierbere, vaporii calzi de alcool ajuta la dilatarea vaselor capilare si  la oxigenarea sangelui, iar tuica fiarta scade riscul de a face pneumonie, scrie realitatea.net.

Chiar si asa, tuica fiarta trebuie consumata in cantitati mici (20 -150 ml). Cei care sufera de ulcer, hepatita, persoanele sedentare, anemice sau cele care muncesc in frig ar trebui sa evite consumul ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si